Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Hela EU har slut på viktiga material just nu. Det gäller även produkter som alkohol. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

bakteriedödande

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Man kan fortfarande bli smittad.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Lagret tömdes snabbt. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det sänker priset.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Företaget levererar sedan 2008 koncentrat för tillverkare av desinfektionsmedel och säljer också tomflaskor till småföretag. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Produktutvecklingen fortsätter. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. antiseptiskt medel Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.