Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

ta

allt-fraktfritt.se harse finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Spruta på ett lager. Du behöver inget mer. Låt stå och verka en liten stund. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Om lukten fortfarande är kvar

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Det är också viktigt att byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. få dän dålig doft i skor Andra kan byta flera gånger om dagen. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.