Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Många funderar över om man kan skifta ut vanliga cigaretter mot elcigg. Flera experter menar att electrocigarette icke hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men realiteten är att e–cigaretter icke är skadliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

Ska man lägga av blossa då kan det vara klokt att använda sig av ett prima e- cigg startpaket där man får olika e–liquid med goda aromer. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare leverne samt livsstil.

Hur länge kan jag röka min elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt då så kan du få ut sisådär 1 000 bloss.

billigaste

En e- cigarett kan se en aning annorlunda ut och kvalité är ytterligare något som speglas i priset. När man köper e-cigg på webben möts man av många erbjudanden, fast tänk på batteriets kvalitet. Lägg till ett litet antal kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Elcigg kan även fungera kortare perioder. Detta kan vara något att pröva när man mest är nyfiken på hur det hela fungerar men inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigg mot elciggen.

Electrocigarette är till alla

Med en e-cigarett kan du fortsätta att blossa utan att blossa. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Det kan vara med andra ord fritt fram att feströka utan bekymmer.

El-cigaretten är svårslagen, den påverkar nämligen inte andra. E-juicerna gör att du kan erfara otaliga skilda smaker. E-cigg samt och vattenpiporna har mycket gemensamt, bägge kan fyllas med dofter. På samma gång är du utan de skadliga ingredienserna.

På internet kan du handla både e-juice samt e-cigg

Vi föreslår att du handlar dessa varor i Sverige. Allt fler e-shoppar får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Idag existerar ett mycket grandiost sortiment av e-cigaretter, gå igenom allihopa före du bestämmer dig.

Handla din e-cigarett, läs sedan noggrant igenom instruktionerna. Om du sköter produkten på rätt vis kan du få ut mer av den.