Om du tänker städa med bikarbonat ska du köpa bikarbonat storpack

Sluta att leta efter olika medel. Inga farliga kemikalier finns i bikarbonat medel. Det är ett effektivt och säkert medel att använda till städning.

Ta en rejäl omgång direkt. Om du vill spara ännu mer pengar så ska du köpa bikarbonat storpack för maximal vinst.

Det blir skinande rent med bikarbonat

Använd det till exempel i köket. Bikarbonat bakpulver är nämligen perfekt att ha då du behöver få rent i diskhon. Använd pulvret på de flesta ytor.

Sprida ut pulvret och häll lite vinäger på ytan. Bli inte rädd om det börjar bubbla lite. Sprid sedan ut blandningen med en diskborste.

Smeten ska verka ett tag efteråt. Efter att du har sköljt av i diskhon kan du torka med vanligt hushållspapper. Du kommer att bli nöjd.

Resultatet blir lika bra varje gång

halsbränna

Prova bikarbonat med potatismjöl. Det kanske finns i sprayformat också. Du kommer att upptäcka hur enkelt det är.

Allt blir rent. Massan är enkel att blanda. Sedan är du igång med städningen i hela bostaden. När du duschar igen kan du spraya mot kaklet för att massan ska duschas bort och då är det rent och fint igen.

Få en ren madrass med hjälp av bikarbonat som du kan städa med

Det är inte fråga om bikarbonat istället för bakpulver utan om att alltid ha detta dundermedel hemma i stora mängder! Prova att applicera bikarbonat på ofräscha madrasser.

Ta bara bort lakanen och kör på. Verkningstiden är 15-20 minuter. Bikarbonat test Sedan är det rent.

Efter en kvart är det bara att dammsuga upp pulvret från sängen och då är det hela klart. Inga problem. Allt kanske inte går bort men det är inte farligt.

Även soffor kan få nytt liv med bikarbonat

Upptäck fördelarna med bikarbonat. Du får mycket billigare städinköp.

Ibland kan man lägga i lite växter för att få en godare doft om man vill det. Du kan köpa färdiga doftpaket eller göra egna.

Du bör köpa bikarbonat storpack för att ha det som krävs för städningen

Om du ska städa ett helt hus så krävs det en del. Att spilla lite i ena hörnet funkar inte. Du får ut mer av bikarbonat storpack.

Det är bra att det inte är så dyrt. Om du har tur så finns det på rea. Du kan hitta det online.

Produkterna är naturliga

Det finns flera naturliga produkter som du kan använda för att få naturlig städning som inte skadar dig eller naturen. Späd ut bikarbonat.

Vissa kör med ättika. För att det ska dofta bättre så kan du späda ut det med blommor. Så roligt har det aldrig varit att städa.

Testa olika kombinationer. Det är inte så svårt att skapa rengöringsprodukter om du bara har bikarbonat hemma och med tiden kanske du inser att du inte alls behöver använda dig av kemikalier för att få det rent.

Så bra som det kan bli

Du vänjer det inte direkt. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Att städa på ett miljövänligt sätt kan kännas otroligt inspirerande men också tryggt. Kemikalier är ju inte bra. För barn och husdjur kan det också vara mycket bättre om du väljer att städa med bikarbonat. Beställ bikarbonat storpack redan idag.