Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. De flesta gillar sockerdricka. Servera det till barnen.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

sodastream

Alla har druckit sockerdricka som läsk någon gång. En smak av Sverige helt enkelt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Alla gillar den. Den är lättsam och alltid mycket söt. Vissa varianter är sötare än andra. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Så kan du smaksätta. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

Läsken får inte ta över när du gör bål. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Dricker du mycket mineralvatten?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Det finns andra sätt.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. Sockerdricka pris Socker är inte heller farligt. Det bero på hur mycket du får i dig. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Servera snyggt

Presentationen är avgörande. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Men det kan vara inbjudande ändå. Servera i egna glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se vad som fungerar. Krydda gärna till det.

Den passar bra med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.