Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

köpa

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa flaskan. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan göra slush också. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. syrup för aqvia Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Ha lite variation. Prova olika smaker beroende på event.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.