Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. Det kan därför krävas andra metoder för att få bort svettlukt från kläder.

Att använda en luktborttagare kan fungera. Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

ta

Så FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDER

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Du kan ta med sprayen när du reser. Då du kanske ska bege dig på en sportutflykt så är det verkligen inte så dumt att kunna hantera lukt som uppstår och som kan kännas väl pinsam.

Hur vet du om det luktar svett?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Du vill inte skada dina kläder bara för att du vill få bort dålig lukt. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Ändra tvättrutin

Vissa kläder kan lukta illa oavsett. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. De luktar direkt. Det kan bero på att du tvättar fel.

Sköljmedel behövs till vissa plagg. få bort fotsvett
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. En spray kan du använda snabbt och lätt och du behöver inte vänta på att kläderna torkar innan du kan använda dem. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.