Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

desinfektionsfabriken.com är en nystartad onlinebutik för desinfektionsmedel till företag och kommuner.

Alla företag som behöver desinfektionsmedel kan beställa.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Biocider och glycerin är också en bristvara. Priset skjuter i höjden.

Företaget desinfektionsfabriken.com levererar desinfektionsmedel till alla som behöver. Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Affären drivs av välkända Gert Strand AB som har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

handdesinfektion

Men inte dessa produkter. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Produkterna är smart utformade och kommer med en egenutvecklad Smutsknäckare som dödar avlagringar och spott.
Dessutom innehåller de en extra tensid med extrem rengörande effekt. Denna ger medlen en extremt vätande effekt och tar hand om all smuts.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Vi säljer katjoniska medel. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Så inte nog med att de angrips av biocid som är mild mot huden men många gånger starkare än handsprit, de blir även angripna fysikaliskt med elektrisk positiv laddning.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Dina hud tar skada av att använda vanlig handsprit alltför länge. Det gör att du kan smittas lättare.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsmedelstillverkaren. Ytdesinfektion är en populär produkt. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Företag och vårdinrättningar kan få specialpriser med ett delvis utspätt koncentrat. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. Produktionen av flaskorna framkallar farliga ämnen som du slipper om du inte bunkrar upp med flaskor.

Hitta nya vägar framåt. Nuförtiden säljs medlet på flaska.

Därför kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. 1-liters koncentratet räcker till inte mindre än 100 flaskor.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Visirbad finns också till försäljning.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Du vinner mycket på att köpa koncentrat.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.