Mixa i lite smaker av indian tonic

Läsk går utmärkt att använda som groggvirke. När du vill ha indian tonic är det bra om det inte är slut. Du vill ju göra gästerna glada.

Du kan köpa hela bagaget fullt av läsk. Men du behöver inte göra det. Man använder ju läsk även vid andra tillfällen.

Se till att kolsyran inte tar slut. Om du inte vill lägga så mycket pengar kan du köpa din kolsyra hos AGA eller ÖB.

Du kan köpa indian tonic sockerfritt också. Alla gäster kanske inte vill ha socker. Bjuda på Gin.

Indian Tonic är känd som en bra drinkmix. Vad inte många vet är att om man blandar den i halv styrka så blir det en fantastisk lätt bitter törstsläckande läsk som påminner om Grape Tonic.

Låt läskmaskinen göra indian tonic-drinkar

Köp inte billig läsk. En Sodastream ger fräscht bubbelvatten. Gör egen läsk. Det är bara att ladda med indian tonic läskkoncentrat och se fram emot ett glas bubbeldricka som smakar perfekt.

I princip alla stora tillverkare från Sodastream till AGA och Vikingsoda använder billiga sötningsmedelsblandningar för att få ner priset. De kan smaka riktigt illa om man blandar i sprit.

Aromhuset har varit i branschen sedan 80-talet. Deras sötningsmedel smakar som socker. Finns att köpa hos allt-fraktfritt.se.

billig

Det enda du behöver göra är att följa anvisningarna. Allt hälla på lite för mycket eller för lite är inte så farligt. Prova och se vilken blandning du gillar. Du finner smaken som passar dig och dina gäster bäst.

Med en läskmaskin så kan du i stort sett göra vilken läsk som helst. Det finns egentligen ingen bortre gräns. Köp de smaker som du tror att du kommer att gilla. Julmust är en populär smak som är bra att ha hemma.

Återigen finns det olika bra smak. billig läsk Aromhusets läskkoncentrat innehåller bara 20 % av den sockerhalt som vanlig läsk har. Köp dem hos allt-fraktfritt.

Lär dig mer om drinkar inför festen

Prova att använda indian tonic. Att blanda rätt kräver en viss kunskap. Om du vill ha mer kunskap kan du anmäla dig till en kurs. Du blir en duktig bartender på nolltid.

Men man behöver bra virke. Därför behöver du en läskmaskin. Du kan ta fram den vid fest. Gör barnens favoritdrycker.

Ge gästerna vad de vill ha

Se till att ha allt hemma. Då ökar dina chanser att lyckas. Men det är inte allt. Lyssna på dina gäster. Alla kan inte tåla allt.

Förbered festen rätt. Vissa kanske fokuserar på maten. Då är det ju bra att ha lite utbud. Lär dig mer om vilka snacks som passar de drinkar som du kommer att blanda till för att imponera och glädja dina gäster.