Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Skulle du verkligen klara av att be någon om att ta bort lukt?

spray

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Du kan göra personen ledsen. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Om man vill ta bort lukt är det troligt att man också blir intresserad. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Då kan du prova luktstopparen. Den kan användas på hela kroppen.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Såra inte andra människors känslor. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Det är viktigt att vara försiktig. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Kanske är det någon som inte känner lukten. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Men tala tyst om det. äcklig doft dödare
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då är det ingen som behöver skämmas för att skor eller kläder inte luktar som de borde. Du kan ju utgå från dig själv.

Produkten är säker för miljön.

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Många använder sprayen som deodorant också. Den kan användas överallt.