Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan bekantat dig med askorbinsyra? Men kan man verkligen bleka håret så? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

askorbinsyra

Den som har känsligt hår ska använda mindre av medelet

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Det låter lite galet men det kan vara värt att prova.

När tonen blir grön

Det kan verkligen kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin har många användningsområden

Du kan också behandla andra saker med hjälp av askorbinsyra. C-vitamin bidrar med mycket gott.

Hur kan jag använda c-vitamin? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer.

Många vill ha vacker hy

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Detta gör du innan du lägger på smink. Resultatet blir att du får en välmående hy.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Man kan köpa askorbinsyra av flera skäl. En burk räcker, hemma. bästa c vitamin Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Köp nytt om den blivit gul. Det här är verkligen ingen dyr produkt så du behöver inte använda den då den inte längre är lika verksam som då den är färsk.