Man är i behov av energi både till träning och vardagslitet, bruka druvsocker

Ett mycket vanligt misstag är att folk antar att druvsocker samt vanligt socker är samma sak. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Druvsocker är en enkel sockerart med kemiska beteckningen C6H12O6. Det finns många fördelar med att ta dextros istället för sött godis när man behöver en snabb energikick. När du tränar mycket kan en dos dextros ge dig den extra energi du behöver.

Druvsocker är rask ork.

dextros

I vissa situationer kan det krävas extra energi. Kanske jobba ett nattpass efter en lång dag, plugga inför ett prov eller ett träningspass, när du hellre vill slappa. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Om det ändå bara är sockret man behöver så finns det ju ingen anledning till att stoppa i sig bullar och annat som genast kommer att sätta sig omkring höfterna. Ett piller dextros kanske är allt du behöver för att “komma på fötter” igen.

Eventuellt skänker vindruvor likadan effekt som dextros.

Det heter ju druvsocker så du har slagit huvudet på spiken. Men man får äta bra många druvor för att få i sig samma mängd som finns i en liten tablett. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Så detta är ett bra sätt att höja sockerhalten på ett naturligt sätt.

Ett litet paket med glukos eller dextros i fickan är ett smidigt sätt att få extrasocker när det behövs. Det blir ju lite svårare att ta med sig vindruvor i träningsväskan eller i handväskan för att ha redo då man får lågt blodsocker. Det är inget krångligt, ett par tre teskedar i din vattenflaska till träningen räcker.

Köpa druvsockret på internet druvsocker dextrosol alternativt i ordinarie affär.

Det är inte så svårt att hitta bra druvsockerprodukter. Om du vill druvsocker köpa kan en webbutik vara din bästa leverantör. Ett expel kan vara 1 kilospåsar till riktigt bra pris.

Lägg upp ett lager med flera påsar. Det här kan också vara smart att göra inför en resa då man vet att det kan behövas lite extra energi då man kanske ska ge sig ut på fysiska strapatser.