Luktborttagaren förvandlar dina skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-fraktfritt.se saluförKan du köpa fotsvettsprodukter online. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

doftborttagare

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. deo mot kraftiga svettningar Det löser problemet. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Du kan börja med att behandla skorna sedan kan du gå vidare till nästa föremål. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Luktborttagaren fungerar för det mesta så du har inga egentliga ursäkter till att inte använda den längre. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Kom ihåg att vara känslig för andras känslor

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Alla störs inte av lukten. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte bra!