Livet blir enklare med Yocoair spray

Blir du också besvärad av dålig lukt? Att lukta svett efter hård ansträngning är inte konstigt, men det finns sätt att lindra lukten. Yocoair spray löser problemet. Yocoair spray är en ny typ av luktborttagare som reducerar röklukt.

Luktborttagare

Det fina med den här typen av spray är att den är helt naturligt. Det är mineralsalt och vatten som är hemligheten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Barn kan vara riktiga lortgrisar. Även skor, kläder och husdjur kan lukta ibland, luktborttagaren har därför många olika tillämpningsområden.

Luktstopparen spray är så mild mot huden att den kan användas som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Sprayen är skonsam mot huden men tuff mot dålig lukt. Detta då produkten har livsmedelsgodkända ingredienser.

Använda Yocoair spray rätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Det här är en luktborttagare som du kan spraya med i luften. Därmed så fungerar den utmärkt till exempel på den lilla toaletten.

Även dina skor kan få sig en uppfräschande omgång. Det kan fungera bra mot svettlukten. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Genom att använda Yocoair spray löser du enkelt problemet. Det är något som alla blir glada av!

Sportutrustning är särskilt svår att få ren därför finns Svettluktsdödaren att som Spray hos allt-fraktfritt.sese och en del sportbutiker.

Ta avstånd från dålig lukt

Du behöver inte uthärda stanken. dålig lukt i skor En del tycks tro att det är så. Du behöver inte slänga dina favoritkläder när säsongen är slut. Det enda du behöver göra är att använda Yocoair spray.

Kanske tar du bort lukt på andra sätt. Du kanske är en av dem som gott på klyschan med att lägga en bit kol i skon? Det kan leda till missfärgningar av skon. Det gäller även om du använder en påse.

Men om du använder Yocoair spray slipper du problemen. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Om du använder Yocoair spray är du förberedd var du än är.

Luktborttagare går också att använda i bilen

När du ska ut och köra så är det inte roligt om det luktar gammal banan och svett i bilen. Det första steget är att ta för vana att plocka bort sådant som kan klassas som skräp. När det finns barn i baksätet så bör varje färd avslutas med en snabb städning.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Din bil kommer att kännas som ny efteråt. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.