Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

desinficera

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Man måste vara försiktig. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ta inte ytterkläderna med in. De har inte smittan. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. IONplus och Holistic är bäst.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Ta ut kassarna på balkongen först.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Tänk inte bara på badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.