Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

tar

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Det finns ett bäst före datum för allt. Även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Applicera sprayen direkt i skorna. Spruta på ett lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. äcklig doft skor borttagare Andra kan byta flera gånger om dagen. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Både skor och fötter måste ju behandlas.