Hur drabbar coronavirus arbetslivet?

Är du en av dem som måste jobba mitt under brinnande coronavirus? Din arbetsplats kan ge dig skydd mot coronavirus. Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Handsprit ger inget skydd mot coronavirus.

handtvätt

En missuppfattning helt enkelt. Därför tog alla handsprit slut. Som tur är fanns det bättre produkter att köpa.

Med en handtvål som fungerar som bakteriedödande och som klarar coronavirus har du ett riktigt fint virusskydd. Alkoholen är överflödig. Faktum är att några av våra vanligaste virussorter överlever handsprit.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Spriten är för svag för att ta död på virussorter.

Vad som är mycket värre är att alkohol torkar ut händerna. Det löser upp fettet i porerna. Då kan du få sår och hudproblem. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Prova en vattenbaserad och katjonisk handdesinfektion istället.

Hoppa över handspriten och köp en bra bakteriedödande tvål istället. En antiseptisk tvål, som tex. Döda alla bakterier med Smittstopp antiseptisk tvål.

Vanlig bakteriedödande tvål är ett måste på arbetsplatsen

Arbeta in rutiner för handtvätt. Du kanske är noga men dina kollegor kan slarva. Det är på liv och död just nu.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. handdesinfektion Tala om för alla andra hur viktigt det är med en god hygien.

Har du använt antibakteriell spray för ytdesinfektion?

Det är mycket viktigt att desinficera händerna med rätt typ av handtvål för att få ett gott skydd mot coronavirus. Du måste vara uppmärksam och försiktig. Alla kanske inte bryr sig lika mycket som du, det måste du vara uppmärksam på.

Den antibakteriell sprayen kan användas på dörrhandtag och datormöss. Gör det till en rutin. Använd den bakteriedödande sprayen där folk tar på saker.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Då är du skyddad. Medlet tar bort allt coronavirus.