Hur blir jag av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Det finns enkla medel att ta till. Det är viktigt att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. Du bör gnida in tvålen under minst 20 sekunders tid. Sedan sköljer du av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Använd det som känns rätt för dig.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Det räcker inte bara med en natt. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Smidigare blir det inte.

handdesinfektionsmedel

På så sätt håller du ytorna rena. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Handsprit är inte bättre produkter mot coronavirus.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
Behövs inte mer än något gram. Medlet börjar dock verka tidigare. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. handrengöring Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Då dör virusen. Kunderna köper hem IONplus.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Bruka ditt förnuft. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Köp rätt produkter direkt. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Köp inte de undermåliga produkterna.

Tänk på hur du använder händerna. God handdesinfektion tillsammans med handskar räcker långt. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.