Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är det ett allvarligt läge. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Om du går ut så ska du använda handskar. Särskilt när det gäller corona.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

cononavirus

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.