Gör egen julmust med en läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

smaker

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Det ger en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Köp rätt flaska och du är igång. 5 liter kolsyrad julmust. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. De innehåller 80 % mindre socker. sodastream syrup Det kommer att uppskattas av din familj.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Det kan vara klokt att variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.