Förverkliga din dröm och starta eget

När du starta eget kan du bli återförsäljare av Grönfri.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Om man funderar på det så ser man att det är enkelt. Naturen har ingen chans mot medlet. Det kan rulla på hur mycket som helst. Man blir nästan förvånad.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Det växer ju mossa lite varstans. Jobben kommer att välla in.

fri

Så enkelt är det att starta eget idag

Börja i liten skala och jobba dig uppåt. Många gånger räcker det med en målarställning. Dessutom kanske du vill ta med dig byggplast så att du kan skydda blommor och annat som växer omkring huset.

Medlet löser problemet på nolltid.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Expandera till att ta hand om trädgårdsmöbler också.

Tänk utanför boxen. De flesta gillar inta att rengöra fasaden, det kan du hjälpa till med. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Så tjänar du mer pengar på samma uppdrag. Du kanske redan har läst om Grönfri och vad det är för en produkt?

Pengarna rullar in direkt. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Det finns många andra liknande medel att använda.

Det finns starkare lösningar också. Kostnaden kan ibland bli så låg som halva priset om det blandas ut.

Den som vill behandla taket måste ha det gott ställt. Så är det. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Detta efter ROT avdrag – ROT betalar ytterligare 1000 till takbehandlaren.

Dra nytta av det. Många slantar blir det.

Men det blir bättre. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Det är bra att ha bra grejor från början.

Det finns inget krav på registrering. Uppgifterna kommer förtryckta från Skatteverket. Använder du egenanställningsföretag så blir det ännu lättare.

Jobba bara med kunder som du litar på.Prova syna se. Välj hur du vill ta betalt.

Bilda sedan aktiebolag. Företaget tar då över ansvaret över verksamheten. Se till att vara rätt försäkrad från början. Moms och F-skatt måste så klart med.

Driv företaget på fritiden först. Helgdagar är ofta bra dagar. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Sätten är oändliga. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Ta hjälp av folk som kan. På nätet kan du nå ut till alla. Lokala Googleannonser som bara visas på din ort är ett annat sätt.

Följ andras råd. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Annonsera i lokaltidningarna. Så är det. Häng upp lapparna på tavlor. Finns ofta i butiker och fungerar utmärkt.

Så genererar du kunder.
algmedel
Villaföreningar finns överallt och kan erbjudas 10% rabatt om beställningarna kommer inom en viss tid. Det finns mängder av “hyr hantverkare sajter” du kan finnas på.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Kostnad för att starta eget företag och hur du får ner den

Många gör misstaget att starta eget utan att vara beredda. Planera dina inköp över tid. Staten delar ut en del bidrag till företagare.

Vänta med att anställa tills verksamheten har kommit igång.