Etiketter ska alltid se bra ut

Du klarar dig inte utan etiketter helt enkelt. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll vilken produkt det är.

transportetiketter

Med en etikettmaskin bestämmer du själv utseendet på etiketterNA. Du kan ha den hemma eller på jobbet. Allt som behövs för att komma igång är en dator. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Nu är det enkelt att göra etiketter

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Du kan till exempel göra egna flasketiketter. Du kan ju till och med lägga till streckkod om du vill det.

Du kan räkna ut din streckkod hos gs1.se. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

Allt du behöver i etikettväg finns hos allt-fraktfritt.se.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Bra till ytterkartonger och gratis programvara medföljer till datorn.
Epson7500G skrivare får man söka på nätet och förhandla om priset. och andra skrivare fungerar också men utskrifterna blir dyrare.

freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se säljer gratis etiketter. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då kan man hålla uppe produktionen.

Det finns enkla etiketter att köpa

Om man ska märka upp många produkter så kan det vara bra att ha etiketter på rulle. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Det gör att de ser snygga ut och att det inte råder något tvivel om vad som är vad.

Du spar pengar på att göra egna etiketter.
Skriva ut det som behövs.
Du kan skriva ut precis vad du vill.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Att kontakta tryckeriet för små ändringar kan ta tid.
Genom att anlita en designer kan du be om nya etiketter.
Du kan hålla kostnaderna nere.

Det måste se professionellt ut

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Om du inte har tid att göra eget så kan du köpa själv.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Med rätt material så ska det gå bra. De kommer inte att märka skillnaden.

Faktum är att Epson7500G ger bättre utskrifter än tryckeriet. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. etikett tryckeri De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Alla kan lära sig hur den fungerar. Om du applicerar rätt från början så slipper du merarbete senare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Ibland kan man behöva hjälp att designa sina etiketter. Det måste ju bli rätt. Om man gör etiketter till flaskor så kan man använda speciella program. Det ger ofta fina resultat.