Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. En bra handtvål är allt du behöver. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Du måste ändå tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Många glömmer handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Gnid inte in sprayen på händerna. Använd produkten där du tycker att det behövs.

influensa

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Bruka sparsamt

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.