Bra glukosamintabletter just för att hantera artros kan man nu för tiden köpa på internet

Med stigande ålder är inte artros mer någon nödvändig konsekvens. Det är numera känt att man kan lindra symptomen av artros med glukosamin och slippa ont i leder och annat som beror på artros. Men ska man köpa de glukosamintabletter som finns på apoteket eller finns det bättre alternativ?

Men av vilken anledning ska man undvika att köpa glukosamintabletter på apoteken?

Det är många som tyvärr upptäckt att apotekens glukosamintabletter inte fungerar och ger den effekt man önskat sig. Den dystra hemligheten är läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och detta har gett apoteken monopol.

Priserna på apoteken är skriande för höga på grund av monopolsituationen.

glukosaminer

Effekterna av glukosaminet har många studier visat är bäst vid ett intag av 1500 mg per dag. Detta oavsett om det rör artros knä, artros fingrar eller annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Hur kan man komma runt detta problem? Köpa glukosamintabletter för djur? Hälsokosthandeln kan ha både tabletter och pulver men kvaliten är osäker då det är avsett att ge till djur. Det finns en bättre lösning, online…

Den definitivt enklaste lösningen på apoteksproblemet med glukosamintabletter är att införskaffa mycket bra och billiga tabletter online

Gelest AB säljer GlukoPlus. Detta märke är glukosamin med hög kvalitet och avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

I Sverige så kan man köpa detta glukosamin online på till exempel allt-fraktfritt eller prisad, där det finns både pulver och tabletter. Det enda luriga är att det här i Sverige måste stå att innehållet är för häst eller hund men innehållet är samma glukosamin som I Storbrittanien.

Förmodligen det bästa sättet att få tag på glukosamin till rätt kvalitet och bra pris. Dessutom så är det ju säkert att beställa från en svensk butik från nätet som håller sig till svenska regler om handel.

Du måste ha en helhetssyn på sin hantering av artros just för att kunna må bättre

Det första man skall veta om glukosamin är att det tar ca. 3 veckor innan det verkar. glukosaminpiller Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter tre veckor bör du ha fått minskade eller helt försvunna smärtor. Företagets reklam säger: Hjälp inom 3 veckor.

Men man bör veta att trots glukosaminbehandlingen kanske man inte blir helt av med värken. Man måste stärka kroppen med rätt typ av gymnastik plussat med en heltäckande behandling för att få maximal effekt.

Med hjälp av en sjukgymnast kan man få instruktioner om övningar man kan göra själv i hemmet. Yoga hjälper också många. Man kan faktiskt prova om en daglig maklig promenad kan minska värken.

Dessutom så kan man behöva ändra livsstil för att komma åt värken och bli helt fri från smärtstillande medel. Glukosaminet kanske man måsta börja ta redan i 40årsåldern eftersom kroppen redan minskat produktionen av smörjmedel