Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Alla gillar sockerdricka

fruktsoda

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En smak av Sverige helt enkelt. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. En söt dryck, helt enkelt. Vissa varianter är sötare än andra. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Använd då bara mindre koncentrat. Det resterande är inga konstigheter. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. bordsvattenarom Socker är inte farligt per automatik. Det beror på hur du konsumerar det. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Så serverar du bäst

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Servera i fristående glas.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Prova dig fram. Garnera gärna.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det uppfattas som friskt.