Använda klistermärken som du gjort själv

Man kan inte hantera en produkt utan korrekt märkning. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

Innan du börjar måste du köpa etiketter för rätt ändamål. På så vis kan du sköta märkningen själv. Om du använder den senaste tekniken behöver du inte anlita tryckeriet.

Klistermärken för alla

När det handlar om produkter som ska säljas vidare så måste du finna klistermärken som håller måttet. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Etiketterna är smidiga att använda och du producerar inte mer än du behöver.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Den är billig att använda. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Direkttermoskrivare Brother P-Touch levererar kvalitet. Skrivare och mängder av etikettstorlekar är billigast på dustin.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det får inte se alltför amatörmässigt ut. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Märkningen får inte lossna

personliga

Det vore ju dumt om märkningen lossnade från flaskan i kylskåpet. Klistermärken fäster bra på kartong. Att etikettera på glasmaterial kan kräva andra metoder.

Du kan köpa etiketter på rulle. De har samma material som produkten som ska märkas. Dessutom så kommer de att klara olika färger utan att blanda dessa.

Tryck ut etiketterna direkt

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det kan de flesta lära sig.

Det är så enkelt att du kan klara det själv utan ingående kunskap. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

Man kan skriva ut flera varianter av samma etikett på samma rulle. Särskilt om alla ska vara på samma rulle. Om du kontaktar ett trycker för att köpa etiketter kan du få betala dyra pengar.

Finast resultat får du om du använder bra material. Då blir det också lättare att hålla deadlines som kan vara nog så tajta. Man kan ta in extrapersonal om man behöver.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Det är fördelaktigt.