Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde att anskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna står redan här. Nu kanske du tänker att det får bli ren vodka, men så behöver det inte bli. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Få det under kontroll tidigt. Ha framförhållning.

gin

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Ha maskinen på stand-by. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du måste inte ha kylen full av läsk.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Det är perfekta barndrinkar.

Läskmaskinen kan även göra cola och julmust. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB och Rusta säljer dem.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Prova nya drinkar

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Du märker vad som passar. Du kan även leta efter tips online.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ändra smaken på vin också. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Smaken blir perfekt och färgen vacker. grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.