Använd grape tonic i dina drinkar

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Du behöver inte hälla i ren vodka. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

tonic

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Hör med gästerna vad de vill dricka. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Barn måste dricka alkoholfritt

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Du märker vad som passar. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.