Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler kolsyrar egen läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jultid återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läsk som dricks en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön blir en extra bonus.

Det finns välsmakande orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett vis som passar dig bäst. Till på köpet så fungerar de fint till samtliga typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger riktigt fin smak

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare stil genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en butelj räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Enorm frihet för individuell smak med aromer för hemläsk och kolsyrat mineralvatten

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush inte går tillsammans.

Aromhuset, som dessutom tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras oxå den i butiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för osötad Zero Cola Slush, som också kan göras med Zero Julmust

Så här tillverkar man sin egen sockerfria Slush

Ta fram en mycket stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar även vid café-servering i liten skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en bra produkt alternativt rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till kolsyrat mineralvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten ska smaka i framtiden.

Det är festligt att tillverka egen läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Aromer till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen mixa dessa lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så erhåller du en läsk som är helt unik, det finns ett helt utbud. Därjämte så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis vad de känner för!

bubbelvatten

Bubbla vatten hemma och använd aromer du inte någonsin tröttnar på

Nog har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde hitta detta eftersom butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du köper i affären inte är speciellt mumsigt. Från läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Därjämte så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden skifta stil och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Välj ut de aromer som du gillar och med variation

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan handla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på aromen. billig läsk zero julmust Det blir välsmakande dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.