Tidernas chans att beställa riktigt fina hundartiklar jättebilligt

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Merparten säljs ut under inköpspris.

Orsaken till utförsäljningen är brist på plats. Något sortiment behöver säljas ut för att alla varor skall få plats och man skall kunna plocka och sända produkter rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. För att kunna plocka och packa beställningar kvickt och effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha samtliga varor på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

sele

Därför ska alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Sortimenten består av sanslöst prima produkter, vissa finns inte någon annan stans i Sverige.

Sprengers sortiment halsband och halkedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så shoppa du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Till skrattretande låga priser.

Kenjan hundkoppel. Kända som världens bästa läderkoppel. Oerhört kraftig överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. Koppel som håller i 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Ett jättesortiment munkorgar. För alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Hundleksaker och bitleksaker. Skålar för mat och vatten. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i centrum. Massiva spårlinor fastnar ej i skogen.

Olika sorters apporter och utrustning hittar du i mängder.

Så just nu kan man beställa riktigt bra hundartiklar billigt. Alla dessa goda hundartiklar finns på samma ställe, bara det är unikt. Sen så säljs allt ut till kanonpriser, någonting sådant lär aldrig hända igen.

Mitt råd till samtliga som har hund, ta en titt på allt-fraktfritt. Tidernas utförsäljning och riktigt välfungerande hundprodukter.