Just nu pågår en utförsäljning av jättebra hundartiklar till vrakpriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till väldigt låga priser, under inköpspriserna.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. Något utbud måste säljas ut för att alla varor skall få plats och man skall kunna plocka och sända produkter rationellt.

Just nu har allt-fraktfritt ett knökfullt lager, 4 st 40-fotscontainers och 5 st 20 fotcontainers proppfyllt. Man måste helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

löplina

I det tysta pågår därför en utförsäljning, priserna är kraftigt nedsatta.

Sortimenten består av sanslöst bra varor, vissa finns inte någon annan stans i Sverige.

Sprenger hundhalsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu säljs Sprengers sortiment ut under inköpspris.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. KingHounds mässingshalsband är av kostbar massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment halsband och halskedjor. Fantastiskt billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Extra tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Dessa läderkoppel är sannolikt lika bra om 100 år.

För skyddshundträning finns diverse sorters speciallinor. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Munkorgar för vanligt bruk finns i brett sortiment. För närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Bra att ha hemma om hunden blir skadad och har så ont att den biter omkring sig om man skall hjälpa den eller veterinären skall kolla på den.

Hundleksaker och bitleksaker. Vattenskålar i stort urval, liksom matskålar. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i mitten. Såna spårlinor rinner rakt genom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Skilda sorters apporter och materiel finns i mängder.

Så just nu kan man handla riktigt bra hundartiklar billigt. Det är närmast unikt att så här utmärkta varor finns att anskaffa på ett ställe. Ovanpå det här så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt tips för alla som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Prisvärt och bra på samma gång.