Känner du till influensa symtom och vad du kan göra mot smitta?

Alla vet inte att de har influensa. Det kan finnas dem som inte vet hur influensasmitta känns. Feber kanske är det mest klassiska tecknet på influensa symtom. Vi kan faktiskt kräkas när vi har influensa också.

köpa

Vi reagerar lite olika beroende på typen av influensa. Alla symtom vid smitta ser inte likadana ut. Coronaviruset liknar influensa på många sätt. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Undvik att drabbas av smitta

Gör vad du kan för att stärka ditt immunförsvar. Preparatet säljs i pulverform och är mycket billigare. Pulvret går under namnet askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Annika Dahlqvists blogg finns fler tips hur man kan stärka immunförsvaret.

Tiden då virusskyddet sätts in är A och O. Känner du influensa symtom så kan du ha smittats av coronaviruset. Under en pågående pandemi är det inte särskilt roligt om du behöver intensivvård med respirator tillsammans med tusentals andra i din region.

Det bästa är alltså att skydda sig mot smitta långt innan några influensa symtom visar sig. Så ska du göra! Det är lätt. Köp inte handspriten. Handsprit mot virus och bakterier är inte ditt första val!

Då är det bättre med handtvätt

En antibakteriell handtvål löser det mesta. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Kanske till och med flera gånger bättre.

Den vanliga tvålen är ett handdesinfektionsmedel som fungerar bra om du tvättar på rätt sätt. Gnugga händerna i minst 20 sekunder. Skölj noga. Viruset har ingen chans.

Därför känns handsprit bättre mot virussjukdomar!

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Det är inte så. Du vill ta död på viruset. Vi får inte glömma det luftburna viruset. Det finns mer än rena händer.

Sprit dödar inte några av våra vanligaste virussorter. alcogel Handsprit hjälper inte mot influensa symtom. God handhygien med tvål som desinfektion är allt du behöver tillsammans med en god portion sunt förnuft. Du ska inte tro att handsprit skyddar mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Stå längre ifrån människor med influensa symtom. Ingen kan slippa undan reglerna. Ytdesinfektion kan hjälpa.

Använd det på handtag. Tvålen är inte viktigare än sprayen. En antibakteriell spray kommer åt där du annars kanske inte hade gjort rent.

På så sätt kan du minska risken för smitta. Se till att du har produkterna som du behöver hemma oavsett om det råder pandemi i världen eller inte.