Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan bygga upp ditt immunförsvar så att det blir starkt och effektivt igen. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Men du måste även tänka på vad du äter, kosten spelar en avgörande roll för din generella hälsa. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Sprayen kan du använda hemma. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Vissa väljer att ställa ut sina plastföremål på balkongen under tre dagar för att vara på den säkra sidan. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Desinfektion info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Läkemedelskrisen gör att det är brist på katjonisk handdesinfektion överallt. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.