Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Fläderblommor e-vätska till e-cigg

Fläderblommor e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Fläderblomma som mycket god. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours av oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.