Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Nyplockade hallon e-vätska till e-cigaretter

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Hallon lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

diy

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka med e-cigg för det funkar. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Nyplockade hallon har en smak av Nyplockade mogna hallon. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.