Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Blåbär.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Blåbär.se.

vape

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att röka tobak tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

E-cigaretter har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Aromer av fruktblandningar, nötter, choklad, diverse sorters karameller, pepparmint och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i många år. Företaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

elcigarett

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.