Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol för e-cigg

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Violtabletter Shake N´ Vape e-vätska.se.

e-juice

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Viol smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-cigaretter har blivit det lätta viset att sluta röka tobak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och karameller.

Viol smakar Violtabletterna i små tablettaskar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till vispgrädde.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.