Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Nyplockad persika för e-cigaretter

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Persika Shake N´ Vape e-juice.se.

elcigg

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna Nyplockad persika Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Fruktig persika har en Persika som är nyplockad. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

e

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.