Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Lakritsstång för e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigaretter har blivit det enkla viset att lägga av med att röka. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Lakritsstång smakar svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

elcigg

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.