Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Godiset lakritsrulle för e-cigaretter

Svensk FillUp e-juice med arom av Lakritsrulle godis lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

vg

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Många går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Lakritsrulle godis är hur Godiset lakritsrulle smakar. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Dessa marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.