Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Smörkaramell med mint.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Karamell med mint.se.

vape

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smaker av frukter, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Smörkaramell med mint smakar Mintiga smörkarameller. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig smak expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kolsyrat vatten.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.