Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Energidryck.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energy.se.

gör

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Energidryck smakar Energy. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken samt aromer för kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

e-cigg

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar flavours till snaps, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.