Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Körsbär.

Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det enkla viset att lägga av med att röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig arom expanderade vår kund i UK stort.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi även leverera.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.