Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Lakritsexplosion.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsexplosion.se.

vejp

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att röka tobak tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd är hur Lakrits explosion smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt aromer av oss i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

elcigg

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.