Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Tropisk frukt.

Tropisk fruktmix e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Tropisk frukt smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Tropisk fruktmix förväntas då en testpanel bedömer smaken av Tropiska frukter i blandning som riktigt smaskig. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Bolaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Dessa marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.